Het is dinsdag 9 maart ‘21 en Carien, Tessa en ik staan DUO PT te geven. Ik kijk om mij heen en er bekruipt mij een gevoel van trots. Wat ben ik trots op ons team, wat we weten neer te zetten met elkaar, elke week weer… Al onze sporters die weer hun uiterste best staan te doen en genieten van de trainingen. Ik kan daar even ultiem van genieten.

Meer dan een jaar geleden konden wij ons niet voorstellen dat we nu zoveel enthousiaste leden zouden hebben. Toen stond ik nog in de koude en vooral winderige winter de bootcamp trainingen te geven, zodat Carien kon genieten van haar zwangerschap verlof. En die wind, dat hebben we geweten… Maar dit weerhield jullie er niet van om niet te komen trainen. 3x in de week reed ik met mijn C1 gevuld met materiaal naar de parkeerplaats. Wij waren toen super blij met de club die we hadden en als ik rond de 40 leden in een week zag waren we al helemaal blij.

Wie had gedacht dat jullie enthousiasme zo aanstekelijk zou werken en voor zoveel nieuwe leden zou zorgen.

MIJN REITDIEPBOOTCAMP START

Eind 2018 kwam ik bij Carien te recht naar aanleiding van een facebook bericht. Bootcamp bij P+R Reitdiep. In heb in het verleden de Girls Only training van Carien gevolgd. Dus toen ze zo dichtbij van start ging hoefde ik geen twee keer na te denken. Ik voelde mij gelijk thuis, de trainingen waren heerlijk en het gezelschap van de rest van de groep zorgde ervoor dat ik elke week met plezier kwam trainen. Na enkele maanden polste Carien bij mij of ik wellicht een keer wilde invallen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.

GROEI

Vanaf moment één kreeg ik het vertrouwen van Carien en Hans, maar vooral van jullie als leden! Jullie voldaanheid en blijdschap na een training zorgt ervoor dat ik mijn uiterste best wil doen om een leuke training neer te zetten. Ik heb het bedrijf zien groeien, wat begon met een paar extra materialen, werd uiteindelijk een kar gevuld vol materiaal want we willen iedereen bedienen. Maar ook een studio, heel veel extra trainingen op het rooster en zelfs een bootcamp-busje.

EEN TEAM

En nu.. nu zijn we gewoon een TEAM! Maar wat voor één, vooral een waar ik trots op ben. Waarin we leren van elkaar en waarin we elkaar expertises kunnen waarderen. Blij dat ik daar onderdeel van mag zijn! Carien en Hans, jullie mogen daar vooral trots op zijn!

Aan het eind van de avond praten we vaak als trainers nog even na. “Hoe gingen de trainingen bij jou?”, “Kwamen we niet in de knoop met het materiaal?”, “Heeft iedereen lekker getraind?”. Dit helpt ons om er voor te zorgen dat we de trainingen zo goed mogelijk aan jullie kunnen geven. We legen de lat daarin hoog voor ons, want we willen het beste uit jullie kunnen halen. Zodat jullie uiteindelijk trots op jezelf kunt zijn en wij daar van mogen mee genieten.

Dank daarvoor.

Zoals Carien altijd zegt,

JoeJoe

Bettine

Hans Reitsema