REITDIEP PERSONAL TRAINING

HAAL HET BESTE UIT JEZELF bij

Reitdiep Training Studio

Geen enkele Reitdiep personal training sessie is in onze studio hetzelfde. Elke training is gebaseerd op ieder individueel lijf, hoe deze beweegt en reageert op de trainingen. Of je nou een Advanced Athlete bent of net begint met trainen, wij geven iedereen 100% inzet om op een verantwoorde manier het beste uit jezelf te halen.

TRAINERS

ONZE WERKWIJZE

Voordat je aan een Reitdiep Personal Training traject begint, vindt er altijd een intake plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we de doelstellingen en stellen we een plan op. Afhankelijk van dit plan bepalen we de intensiteit van de begeleiding; begeleiden we je volledig twee of driemaal per week, doe je hiernaast zelf nog trainingen en hoelang denken we samen te moeten werken? We stemmen de intensiteit en duur van de begeleiding af op wat minimaal wenselijk is om het doel te behalen, maar uiteraard ook naar de mogelijkheden van de klant.
De prijs van personal training is een pakketprijs, afhankelijk van het aantal uren begeleiding. Tijdens het gratis intakegesprek bespreken we dit.

Een training duurt 30 minuten, het is wenselijk om vooraf een warming-up te doen. Hier gaan we je uiteraard mee op weg helpen. We zijn momenteel beschikbaar op doordeweekse dagen; soms combineren we personal training met onze bootcamp die meerdere malen in de week wordt aangeboden.

Reitdiep Personal Training

Regelmatig evalueren we of we de personal training sessies moeten bijstellen of aanpassen om jouw doelen te bereiken. Maar bij Reitdiep Training Studio draait het niet alleen om het bereiken van je doelen en het beste uit jezelf halen; dat je plezier beleeft aan het trainen vinden we net zo belangrijk!

DOE OOK MEE

Een personal Training sessie duurt 30 minuten en het is wenselijk om vooraf een warming-up te doen.

LESTIJDEN EN LOCATIE REITDIEP

We zijn momenteel beschikbaar op doordeweekse dagen; soms combineren we personal training met onze bootcamp die meerdere malen in de week wordt aangeboden. Wil je weten op welke dagen we plek hebben? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Locatie:
Reitdiephaven 249 (parkeerzijde)

PRIJZEN

Afh.

van het traject

Contact ons
voor meer info

FACEBOOK
INSTAGRAM