REITDIEP
MOM2BFIT

HET PROGRAMMA om ZWANGER FIT te blijven en om op een verantwoorde manier te HERSTELLEN van je zwangerschap/bevalling
Hier vind je de trainer met de JUISTE kennis

Ben je zwanger of (pas) bevallen en kom je uit de provincie Groningen? Het Mom2Bfit Reitdiep programma is een opbouwend sportprogramma tijdens of na de zwangerschap. Het programma duurt 5 weken en en wordt als volledig programma aangeboden.

ONZE WERKWIJZE

In de trainingen leer je een correct gebruik van je bekkenbodem en train je je buikspieren op een veilige manier. We zijn bekend met complicaties als ongewenst urineverlies, verzakkingen en/of diastase. We leren je te trainen met deze complicaties, maar meestal zien we dat klachten verminderen door onze programma’s. Onze trainer is gespecialiseerd en internationaal gecertificeerd in het begeleiden van sporten tijdens en na de zwangerschap.

“De begeleiding was erg persoonlijk. Je wordt goed in de gaten gehouden en krijgt tips om oefeningen op de juiste manier uit te voeren, zodat je de juiste belasting krijgt.”

We begrijpen wat het verloop van een zwangerschap met het lichaam doet en wat de invloed is van borstvoeding en het dragen en verplaatsen van de kleine. Voor een fitte zwangerschap of veilig sporten tijdens je zwangerschap ben je bij deze training op de juiste plek. Het herstel na de zwangerschap zal vlotter verlopen en je bent sneller weer fit door het Mom2Bfit programma.

BLOG Ongewenst Urineverlies
Postnataal tainer; Hans Reitsema

DOE OOK MEE

MOM2BFIT

99,95
 • START; 2 februari 19u
 • 5 weeks traject
 • Nog 4 plekken beschikbaar!
 • Trainingsduur 40 minuten

Een Mom2BFit training duurt 40 minuten en wordt gegeven door Hans, onze zeer ervaren en gecertificeerde trainer. Hij weet als geen ander hoe hij de training kan aanpassen naar jouw mogelijkheden of beperkingen; zodat je altijd op je eigen niveau wordt uitgedaagd! Een Mom2BFit Reitdiep training wordt in groepen van maximaal 6 deelnemers gegeven in onze High End Training Studio.

  Deelnemers over MOM2BFIT

  “Na 2 jaar geleden te bevallen zijn van een tweeling heb ik daarna het sporten geprobeerd weer op te pakken maar raakte steeds snel geblesseerd en de motivatie om te sporten na een drukke dag was ver te zoeken. Ik vond de begeleiding zeer prettige en professioneel! Veel geleerd over de spiergroepen en ook hoe je deze moet aanspannen en ontspannen en nog belangrijker misschien, bewustwording. Een heel fijn groepje en naast het actief bezig zijn ook ruimte voor gezelligheid. Hans heeft mij wel weten te motiveren om te sporten zonder dat er druk op werd gezet, met een betrokken en positieve houding.”

  Maaike B.

  “Mijn zoontje was al 2.5 jaar toen ik ontdekte dat ik een diastase had. Ik had al een vermoeden maar deze wuifde ik weg en ben gewoon weer gaan sporten. Ik trainde ook mijn buikspieren best zwaar waardoor de diastase erger is geworden. Van de fysio had ik oefeningen meegekregen voor thuis om aan mijn diastase te werken. Eenmaal thuis vond ik het lastig om in te schatten of ik het goed deed. De oefening verkeerd uitvoeren zou averechts werken. Ik las over het Mom2BFit programma. Dit sprak mij aan omdat er goed zicht is op de uitvoering van de oefeningen waardoor ik meer vertrouwen kreeg in de uitvoering van de oefeningen thuis.

  Mijn diastase is verminderd en ik weet goed welke oefeningen ik kan doen en wat hierbij de goede houding is. Ik heb veel geleerd over het herstel van een zwangerschap/bevalling en weet waar ik op moet letten wanneer ik sport en de buikspieren hierbij gebruik. Ik vond de begeleiding heel prettig. Relaxt, enthousiast en ruimte om je eigen grenzen aan te geven. Veel tips en adviezen gekregen van Hans.”

  Karin

  “Ik was 3 maanden vooraf aan de training bevallen van mijn tweede kind. Ik wou mijzelf, mijn net bevallen lichaam aandacht geven en opbouwen van mijn kracht. Ik was er weer klaar voor om te sporten maar wou dit met beleid en ondersteuning doen.

  Het sprak mij aan in de vorm van kleine groepen met andere moeders. De begeleiding vond ik fijn. Door kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Daarnaast was het ook gewoon gezellig en een moment voor jezelf! Een aanrader. Ik heb het gevoel dat ik mijn lichaam de tijd en aandacht heb gegeven om goed voorbereid met reguliere lessen mee te doen. Ook geleerd over het herstel van je lichaam na zwangerschap. Ik ben mij veel bewuster van mijn houding en ademhaling. Ook tijdens tillen van de kinderen. En ook leuk om samen met andere mama’s te doen!”

  L.K