16 maart 2020. Het begin van een jaar waarin er ontzettend veel zou gaan gebeuren. Een jaar waarin we vooral niet stil zouden gaan zitten

In de afgelopen jaren hebben we een ontzettend leuke groep bootcampers om ons heen gecreëerd. Zoveel enthousiaste mensen die net zoveel positiviteit met zich mee brengen wat ons ontzettend veel energie geeft.
Eind maart zou weer beginnen met training geven na mijn ingekorte zwangerschapsverlof. Ik had er zoveel zin in om weer aan de slag te gaan. Maar toen ineens kwam Corona om de hoek en werden we verplicht om alle werkzaamheden neer te leggen.

KANSEN ZIEN

Dit was echt wel even schrikken natuurlijk, maar al gauw kwam de drive om door te gaan, creatief te zijn en te blijven ondernemen. Ons zet je niet zomaar stil.
We gingen onze bootcamp online aanbieden en ook de Personal Trainingen deed Hans online.
Ondertussen werd er hard nagedacht over hoe we mogelijk weer aan de slag zouden kunnen. Verschillende scenario’s kwamen voorbij en hielden we achter de hand. We wisten immers niet exact wanneer en hoe we weer aan de slag zouden mogen.

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK

En daar was de dag waar we naar uitkeken, 16 mei, de dag waarop we weer naar buiten mochten. Wij hadden in de tussentijd al voorwerk gedaan. Pionnen voor afbakening van de 1,5 meter voor iedere deelnemer, flink wat desinfectiemiddel en ook was er nagedacht over hoe we de trainingen aan konden passen zodat jullie toch allemaal mee konden trainen.
En wat waren jullie positief toen we weer aan de slag konden, dat geeft zoveel energie!

De hele zomer hebben we kunnen genieten van mooie zonsondergangen, warme trainingen, heerlijke ijsjes en heel veel sportiviteit.
In november werd het weer even lastig. Meer maatregelen waardoor we niet verder konden zoals we op dat moment deden. Men mocht wel met meerdere mensen tegelijk sporten, maar dan wel allen individueel. Dus daar was de introductie van onze Open Air Gym. Iedereen werkte een vast programma af met keuze uit 3 verschillende trainingen. En ook toen was de reactie dat jullie blij waren nog aan de slag te kunnen. En hoe begrijpelijk ook, met al dat thuiswerken is het heelrijk om er weer uit te kunnen. Lekker naar buiten, even uit je hoofd en met je lijf bezig zijn.

LOCKDOWN 2.0

Daarna konden we heel even weer in kleinere groepen aan de slag. Maar 15december kwam officieel de volgende lockdown. Onze Reitdiep Training Studio moest dicht en ook het buiten trainen werd weer verder ingeperkt. Dit deed wel even zeer hoor. Maar het werd dus weer tijd voor deze FitFam om weer met een alternatief te komen. Want nee, stil zitten was er nog steeds niet bij hoor. We zetten gewoon door.
Trainen in DUO’S. Zo gingen we het doen, geheel CoronaProof. En al gauw bleek dat ook jullie niet weer stil wilden zitten! Ook jullie wilden door, maar de avonden zaten al gauw vol met duo’s. Het was in mijn eentje niet meer te doen.
Maar daar hebben we ons team! We hebben nu een dubbele bezetting in de avonden om jullie van trainingen te voorzien. Soms zelfs een driedubbele bezetting. Dames jullie zijn super! 🙏🏼

Inmiddels zijn we februari 2021. Bijna een jaar verder. En wat een jaar was het!
Een jaar waarin we ontzettend veel liefde van jullie hebben mogen ontvangen. Velen van jullie dachten mee en zagen mogelijkheden. Wat zijn jullie toch fijne mensen en het maakt ons trots dat wij jullie in Reitdiep van training mogen voorzien!

Joejoe,

Carien

MEER LEZEN