REITDIEP
BLOXX

HAAL HET BESTE UIT JEZELF bij

Reitdiep Training Studio

Reitdiep BLOXX is een 35 minuten durende high intensity training.
Deze training bevat verschillende blokken met elk hun eigen karakter zorgen voor een uitdagende full body workout. Alles met de intentie om jou fitter, sterker en energieker te maken.

ONZE WERKWIJZE

Voor wie graag in kleinere groepen wil trainen is de BLOXX erg geschikt. Deze training vindt in onze Reitdiep Training Studio plaats en doordat de groepen niet groter zijn dan acht personen, is er veel persoonlijke aandacht.

REITDIEP BLOXX staat voor een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en core. Dus mocht je willen afvallen, sterker of fitter worden of je conditie willen verbeteren, is deze training ontzettend geschikt!

REITDIEP TRAINING STUDIO

GRATIS proefles

Je hebt de eerste stap gezet door onze website te bezoeken. Hoe tof zou het zijn om direct de volgende stap te zetten? Geweldig toch?! Twijfel niet en boek een gratis les!

GRATIS proefles

DOE OOK MEE

Een BLOXX-training duurt 35 minuten en wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde personal trainer. Deze weet als geen ander hoe hij de training kan aanpassen naar jouw mogelijkheden of beperkingen; zodat je altijd op je eigen niveau wordt uitgedaagd! 

LESTIJDEN EN LOCATIE REITDIEP

Reitdiep BLOXX wordt momenteel niet gegeven vanwege de Corona-maatregelen.
Hou onze website en socials in de gaten voor het laatste lesrooster!

Locatie:
Reitdiep Training Studio
Reitdiephaven 249 (parkeerzijde)

PRIJZEN

€8,50 tot €12,- 
PER LES

Afhankelijk van het aantal trainingen dat je met je strippenkaart afneemt

5 of 10 RITTEN
KAART

FACEBOOK
INSTAGRAM