REITDIEP
BOOTCAMP

HAAL HET BESTE UIT JEZELF bij

Reitdiep Training Studio

Wil jij graag buiten sporten? Wil je niet vast zitten aan een maandabonnement? En wil jij ook niet betalen voor trainingen waarbij je niet aanwezig kunt zijn? Dan zijn is de Reitdiep Bootcamp echt iets voor jou.

Reitdiep Bootcamp is een fullbody workout waarbij we gebruik maken van veel verschillende materialen. De Bootcamp workouts zijn een combinatie van kracht en cardio en voor ieder instapniveau geschikt. Of je net begint met sporten of al super veel ervaring hebt; Reitdiep Bootcamp is voor (bijna) iedereen geschikt!

Alle VOORDELEN van REITDIEP TRAINING STUDIO op een rij

  • Samen sporten dus stok achter de deur
  • Training op je eigen niveau door gebruik van veel verschillende materialen
  • Sporten in de buitenlucht
  • Bij regen kunnen we onder de overkapping trainen (dus droog)
  • Training van gecertificeerde Personal Trainer
  • Aandacht voor correcte uitvoering van de oefeningen
  • Een boost voor je metabolisme, want deze training zorgt voor een flinke afterburn

ONZE WERKWIJZE

Reitdiep Bootcamp is onze populaire outdoor-training die gegeven wordt aan groepen tot 18 personen. De training vindt plaats op de P&R Reitdiep. Doordat de training buiten wordt gegeven, heb je altijd veel ruimte om je oefeningen te doen. We gebruiken ontzettend veel verschillende uitdagende materialen; onze bootcamp wordt door de deelnemers dan ook vaak onze outdoor-gym genoemd. Wil je je conditie en kracht verbeteren in de buitenlucht, dan is deze training geschikt voor jou.

We doen in onze bootcamps niet aan hardlopen. We weten dat er veel deelnemers zijn die het niet fijn vinden, door bijvoorbeeld blessures of een zwangerschap. De oefeningen in de bootcamp zullen wel bijdragen aan een fitter en sterker lijf om beter te kunnen hardlopen. Mocht je toch hulp willen om sneller of langer te kunnen rennen, willen we je daar uiteraard persoonlijk graag mee helpen.

REITDIEP BOOTCAMP

GRATIS BOOTCAMP LES

Je hebt de eerste stap gezet door onze website te bezoeken. Hoe tof zou het zijn om direct de volgende stap te zetten? Dat kan! Twijfel niet en boek gratis je eerste bootcamp Reitdiep les!

GRATIS BOOTCAMP LES

DOE OOK MEE

De bootcamp-training duurt 40 minuten en wordt gegeven door een ervaren groepsles-trainer. Deze kent de impact van de oefeningen en weet oefeningen op jouw niveau aan te passen in geval van blessures of ongemakken.

LESTIJDEN EN LOCATIE

REITDIEP BOOTCAMP

Maandag: 19.30 – 20.10 uur 20.20 – 21.00 uur

Dinsdag: 19.30 – 20.10 uur 20.20 – 21.00 uur

Woensdag: 19.30 – 20.10 uur 20.20 – 21.00 uur

Donderdag (KRACHT): 18.50 – 19.30 uur 19.40 – 20.20 uur 20.30 – 21.10 uur

Zaterdag: 8.30 – 9.10 uur 9.15 – 9.55 uur 10.00 – 10.40 uur

Locatie:
P+R Reitdiep  (Grote parkeerplaats langs Friesestraatweg)

RITTEN
KAART

€32,50

10 RITTEN
KAART

€52,50

FACEBOOK
INSTAGRAM