REITDIEP
MOM2BFIT

HET PROGRAMMA om ZWANGER FIT te blijven en om op een verantwoorde manier te HERSTELLEN van je zwangerschap/bevalling
Hier vind je de trainer met de JUISTE kennis

Ben je zwanger of (pas) bevallen en kom je uit de provincie Groningen? Het Mom2Bfit Reitdiep programma is een opbouwend sportprogramma tijdens of na de zwangerschap. Het programma duurt 5 weken en en wordt als volledig programma aangeboden.

ONZE WERKWIJZE

In de trainingen leer je een correct gebruik van je bekkenbodem en train je je buikspieren op een veilige manier. We zijn bekend met complicaties als ongewenst urineverlies, verzakkingen en/of diastase. We leren je te trainen met deze complicaties, maar meestal zien we dat klachten verminderen door onze programma’s. Onze trainer is gespecialiseerd en internationaal gecertificeerd in het begeleiden van sporten tijdens en na de zwangerschap.

We begrijpen wat het verloop van een zwangerschap met het lichaam doet en wat de invloed is van borstvoeding en het dragen en verplaatsen van de kleine. Voor een fitte zwangerschap of veilig sporten tijdens je zwangerschap ben je bij deze training op de juiste plek. Het herstel na de zwangerschap zal vlotter verlopen en je bent sneller weer fit door het Mom2Bfit programma.

BLOG Ongewenst Urineverlies
Postnataal tainer; hans reitsema

DOE OOK MEE

MOM2BFIT

87,50
  • START; 28 april 19u
  • 5 weeks traject
  • Maximaal 6 deelnemers
  • Trainingsduur 40 minuten

Een Mom2BFit training duurt 40 minuten en wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde trainer. Deze weet als geen ander hoe hij de training kan aanpassen naar jouw mogelijkheden of beperkingen; zodat je altijd op je eigen niveau wordt uitgedaagd! Een Mom2BFit Reitdiep training wordt in groepen van maximaal 6 deelnemers gegeven.